PUNAPEEDI-SIBULASALAT

 1 kg keedetud peeti

3 spl toiduõli

0,5 kg mugulsibulaid

1 küüslauguküüs

2 spl 30% äädikat

2 spl suhkrut

 1 spl soola

6 dl vett

Tükelda sibul ratasteks, eralda sibularattad ribadeks.

Kuumuta sibul õlis madalal kuumusel. Sibul peaks olema läbipaistev, kuid mitte päris pehme.

Lõika keedetud ja puhastatud peedid meelepärasteks tükkideks.

Sega peet, hakitud küüslauk ja sibul, tõsta purkidesse. Salatit ei tohiks liiga tugevasti purgis kokku suruda.

Keeda marinaad. Kalla kuum marinaad purkidesse.

Enne esimest tarvitamist lase külmkapis mõned päevad maitsestuda.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

TOMATID TARRETISES

MARINEERITUD KAPSAD

MARINEERITUD KAPSAD teine variant